Covid-19: Hoe een afspraak maken met je familielid?

 

Beste bewoners en familieleden,

We weten dat jullie zitten te wachten om jullie familie te bezoeken. Nu de maatregelen rond het coronavirus versoepeld worden vanuit de overheid, zijn wij dan ook verheugd jullie te kunnen meedelen dat wij alles in het werk stellen om bij ons bezoek te organiseren.

Er wordt een babbelbox voorzien waarin onze bewoners hun familie op een veilige manier kunnen ontvangen op vastgelegde tijdstippen.

Om onze bewoners en werknemers te beschermen vragen wij om de richtlijnen strikt op te volgen:

– Maak via deze link een afspraak: www.afspraken.be

– Daar we zoveel mogelijk tijd willen besteden aan onze bewoners, vragen we jullie vriendelijk zelf een afspraak te maken via de link of jullie te laten bijstaan door iemand met computerkennis van.

– Graag vragen wij u om  bij het maken van een afspraak rekening te houden dat elk van onze bewoners de kans moet krijgen om zijn of haar familie te ontvangen. De duurtijd van een afspraak zal om te beginnen beperkt zijn tot 30 minuten per week.

– Voorlopig zal het niet mogelijk zijn om in het weekend een afspraak in te plannen.

– Er kan slechts één bezoeker per bewoner ontvangen worden, bij voorkeur steeds dezelfde, dit zal op termijn versoepeld worden.

– Bewoner en bezoeker mogen gedurende 14 dagen voorafgaand aan het bezoek geen symptomen hebben of positief getest zijn.

– Hou voldoende afstand tijdens het bezoek.

– Ontsmet bij het binnenkomen de handen met alcoholgel.

– Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens het bezoek. Wij vragen u dit zelf te voorzien.

Onze babbelbox vanaf woensdag 20/05/2020 worden opengesteld. Tussen de verschillende afspraken door zal alles ontsmet worden volgens de hygiënische voorschriften.

We willen jullie graag bedanken voor het begrip in deze uitzonderlijke tijden.

Steeds willen we er voor jullie zijn, zowel bewoners als familieleden. Mochten jullie met vragen zitten omtrent het maken van de afspraken kunnen jullie steeds terecht bij de ergotherapeuten.

 

Maarten Van Nieuwenhove

Algemeen Directeur